5. toukokuuta 2012

you light up my world like nobody else

HAPPY!!


Kauan jännitetty ja panikoitu koepäivä koitti melkoisen sateisena. Kaveri tuli henkiseksi tueksi ja kuvaajaksi. Tuusulassa ei onneksi satanut, oli kuitenkin aavistuksen märkää. Koira oli vähän sähköjänis kun päästiin paikalle. Käppäilin sen kanssa vähän, käytiin ilmottautumassa ja näin. Pidin Nemon hengaamassa siinä mun kanssa koko ajan ennen luoksepäästävyyttä. Kävin siis jälleen sopimassa että ei tehdä paikkista. Tuomarina Harri Laisi.

Ja sitten kauan pelätty kehääntulotarkastus, ei mitään ongelmaa! Nemppa nuuskaisi tuomarin kättä ja se siitä. Luoksepäästävyydessä olin jo paljon rennompi. Laisi tuli moikkaamaan, Nemo nuolaisi tuomarin kättä :D Olin tämän jälkeen jo niin onnellinen, voitto mulle! Kehästä ulos iloisena ja koira boksiin. Oltiin numerolla kolme, mutta kakkonen poissa niin jo toisina. Paikkisryhmien jälkeen ykkönen meni kehään, aloin virittelemään Nemppaa. Se oli niiiiiin ääretttömän iloinen. Kehään vaan.

 

Luoksepäästävyys 10
Seuraaminen hihnassa 9 en olisi varmaan itse antanut ysiä, omasta kulmasta meno näytti kamalalta mutta videolla se on jopa siedettävää. Tai sitten pyrin vaan liian täydelliseen.. :D
Seuraaminen vapaana 9 tää oli paljon nätimpää!
Liikkeestä maahanmeno 0 voi harmi. En jäänyt tarkastamaan menikö puppe maahan, se tosiaan nytkäytti takamustaan maata kohden mutta jostain syystä ei mennytkään. Tästä kun olisi tullut ysi, se olisi ollut ykkönen.
Luoksetulo 10 vaaaaarrrsin pätevä piisonipoika.
Liikkeestä seisominen 9,5 ihan superhieno! Ennakoi istumisen.
Estehyppy 10 vautsi vau!
Kokonaisvaikutus 9 jee tuomari tykkäsi kovasti, mulle vähän palautetta aavistuksen vinoista seuraamiskävelyistä. Koira on hieno elikko ja niin edespäin, kuulemma kevään paras estehyppy ja mieletön luoksari :)

 

ALO2 142p, näillä sijoitus 3/10!!!! Ei olla koskaan, ei koskaan virallisissa kokeissa sijoituttu ja kyllä se pirun hyvältä tuntui.
Nemo pysyi kehässä mielettömän hyvin hanskassa ja teki uskomattomalla innolla ja ilolla, itsekin muistin hymyillä. Todella hyvää vastapainoa sille edelliselle kokeelle - tää oli sitä Nemon perussettiä. Piski sai superpaljon kehuja ja palkkaa, saa illalla vielä ison hirven luun ja huomenna pitkän lenkin. Hivenen hieno. Olen ihan sanoinkuvaamattoman iloinen. Koira teki niin hyvin, sillä oli mukavaa. Eikä tuo pisterivikään hassumpi ole.

3 kommenttia:

  1. Nemo tekee niin hienosti, kyllä te vielä sen ykkösen saatte. :)

    VastaaPoista
  2. Oon ilonen teidän puolesta, tuo oli hieno, eikä ees kaukana ykkösestä! Ai että. Ja se on aika siistiä ilman paikkista. Aika tosi siistiä.

    VastaaPoista
  3. julia: kiitti! kyllä se niin lähellä nytkin oli :)

    jenna: hihii jeee! niinpä :--)

    VastaaPoista