7. toukokuuta 2012

joy isn't in things, it's in us

Saatiin haaste Lauralta, pitäisi listata hyvän mielen asioita. Mietin juuri että pitääkö näiden liittyä koiriin vai ei, no ehkäpä sekä että. Mulle riittää jo pienet asiat, että tulen todella hyvälle tuulelle.


1. Se, kun pääsee treenatessa (ja muutenkin) täydelliseen yhteisymmärrykseen koiran kanssa. Se täydellinen hetki, kun koira elää siinä hetkessä vain sinua varten ja sinä sitä varten. Kun se ymmärtää täysin, mitä siltä haluat.

2. Pitkät lenkit. Entistä täydellisempiä nämä pitkät lenkit ovat joko aikaisin aamulla kun ei ole ketään liikkeellä, tai päinvastaisesti myöhään illalla. Varsinkin kesällä, onko parempaa.....

3. Ystävät. Tätä ei varmaan tarvitse selittää?

4. Kun onnistuu lukemaan koiran tunnetiloja hyvin ja toimimaan siten tilanteen edellyttämällä tavalla.

5. Kokonaisuudessaan vaan tuo piski. Sehän on ilon, onnellisuuden ja hauskuuden ruumiillistuma. Tarvitseeko muuta edes.

6. Joo kai pakko myöntää hyvä ruoka.... heh.

7. Tulen mielettömän iloiseksi, jos joku ventovieras vaivautuu hymyilemään mulle kadulla. Oon edelleenkin sitä mieltä, että ihmiset hymyilee liian vähän. Hymyily on ilmaista. Ja se tarttuu. Ja levittää hyvää fiilistä. Okei, toinen vaihtoehto on, että luullaan pahasti kajahtaneeksi jos hymyilee vieraille ihmisille.

8. Kesä ja auringonpaiste. Jo auringonpaiste riittää saamaan mut niiiin hyvälle tuulelle. Kesä on ihan parasta. Kaunis luonto, mahtavat säät, jotenkin rennommat ihmiset.

9. Uudet paikat. Jonkun kivan uuden mestan löytäminen kotikaupungista, vieraasta kaupungista. Musta on mahtavaa matkustella ihan kotimaassakin, ulkomaista puhumattakaan.

10. Haha, se kun ymmärrän, että se miten iloinen, onnellinen ja positiivinen olen, riippuu ihan vain musta itsestäni. Asiat voisivat aina olla paljon huonomminkin, joten nautitaan elämästä täysillä :D


Tässä me yksi päivä treenien jälkeen peltolenkillä. Tuuli vähän. Nemo on vaan niin paras, tänään tehtiin vähän jälkeä ja pienet palauttelutreenit kisojen jälkeen. Ai että miten iloinen se oli! Huomenna yritän raahata itseni vapaavuorolle treenaamaan agia!

Niin ja kaikki voi haastaa itsensä jos siltä tuntuu. En jaksa linkata kenenkään blogia. Laiskottaa.

2 kommenttia:

  1. Hymyily on parasta ja ilahduttaa! Muihinkin kohtiin myönnyn, mutta tuo oli aika hyvin keksitty!

    VastaaPoista