16. toukokuuta 2012

hieman treenaamista ja muuta

Tässä muutamia viikkoja vanhoja kuvia karvaörkistä, tänään sain vihdoin otettua kameran mukaan treeneihin ja lenkille ja tuli sieltä pari ihan perushyvää otosta.
Olen vihdoin saanut tokon treeni-innon takaisin ja ollaan tehty tällä viikolla parit pienet treenit. Käytiin lisäksi eilen treenaamassa agia Janessan ja Wilin kanssa. Muuten normiarkeja, lenkkejä....
Sunnuntaina tosin käytiin mummolla ja Nemo näytti parhaat puolensa, varasti pöydältä leipäkorin ja semmoista.

Odottelen kovasti ensi viikkoa että saadaan tuo ainoa näyttely pois alta, sen jälkeen puppe saakin huomattavasti lyhyemmän kesäturkin! Niin ja, järvenpäässä vaan 14 biisonia! Ei varmaan koskaan ollut niin vähän.
Huomennahan ainakin piti suunnata mätsäriin, mutta jos sataa kaatamalla, en jaksa lähteä kastumaan.Eilen treenailtiin aamulla läheisellä pienellä nurmikentällä aamunappuloiden ja tonnikalan voimin. Alkuun pientä virittelyä. Kertailtiin perusasentoja, epäsäännöllisellä palkalla. Hirmu hienoja. Lisäksi maahanmenon kertailua takapalkalla, tosi pätevää. Naksaus heti maahanmenosta ja suoraan vapautus palkalle. Lisäksi otettiin keskipitkä seuruupätkä jossa kehuin satunnaisesti ja loppupalkkana tonnikalaa. Hieno.

Ja sitten illalla agia treenailemaan, vähän silleen hetken mielijohteesta kun eka piti jättää välistä. Kertailin mursun kanssa vaan keppejä, muutamia hyppyjä, putkea. Janessa palkkaili tyyppiä alustalta. Se oli huippuhieno, teki tosi kivasti. On sillä edelleen semmoinen pieni kipinä agiin jäljellä, tyyppi meinasi karata bichonralliin putken jälkeen... hehee. Keppejä tehtiin siis ohjureilla, kivaa menoa, taisi vähän katsella eteensäkin. Hypyt kivoja, kerran pudotti toisen riman. Putkeen ei meinannut aluksi mennä toiselta puolelta, mutta lähti sekin sujumaan.
Mun pitäisi ryhdistäytyä ja opettaa niitä kontakteja himassa, on sekin vähän jäänyt. Kyllä tässä aikaa on!

Tänään treenailtiin Liisan ja Foxin kanssa. Pojat tulivat normia paremmin toimeen, viime kerralla vähän ärhentelyä. Nyt jopa Nemppa nuuski tolleria hämmästyttävän kiinnostuneena.
Taas ihan pientä settiä, seuraamisen käännöksiä, muutama maahanmeno, istuminen. Piski oli aavistuksen laiska, oli tosi kuuma. Nättiä menoa, pyysin väleissä aina haukkumaan jotta vire olisi noussut vähän. Lisäksi Liisa teki luoksepäästävyyden.
Käppäiltiin vielä pieni lenkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti