24. huhtikuuta 2012

treeniäKäytiin unelmakelissä - sadetta jee - treenailemassa Liisan ja Foxin kanssa haariksella. Paikan päällä tajusin, että ollaan me treenattu tuolla kentällä! Mulla oli taas boksi mukana, vähän semmoista kisafiilistä päälle.... vedettiin ihan normit treenit Nempan kanssa, kierreltiin alkuun vähän kentällä.

Ensin lyhyt paikkaistuminen, tosi jees. Sitten Liisa teki muutaman luoksepäästävyyden Nemolle, ihan kuin se olisi taas vähän jännittänyt. Plus kehääntulotarkastuksen namien kera, ok. Parit kaukot, huonoa settiä - ennakointia.
Nemo vähäksi aikaa boksiin ja sitten sen jälkeen seuraamista etupalkalla, sainpa sitä intoa. Innostin koiraa sairaasti, olin superiloinen ja kehuin vuolaasti. Se näkyi, tämän jälkeen otettiin normisti palkattuja hienoja seuruupätkiä! Koiran fiilis mahtava. Loppuun vielä vähän ohjatun noudon kapulan kanssa pelleilyä, ihan kivaa menoa.

Ihan kivat treenit, Foxi vaan pääsi rynnistämään meidän luokse kun lähdettiin käymään treenaamisten jälkeen tien varressa, koppasin pupen syliin ja häädin innokkaan tollerin kauemmas. Nemppa vähän ärähti. Meillä ollut vähän huonoa tuuria näiden kanssa, viime viikolla treeneissä käppänäuros kävi varoittelematta päälle, ja Nemo the fighter tietysti vastasi haasteeseen ja kesti hetken ennen kuin sain piskit irti toisistaan. Ei sille kai traumoja jäänyt, olisi vielä lähtenyt antamaan koiralle kyytiä ja treenasi kumminkin hyvin tuon jälkeen. Eipä noille sinänsä mitään voi, joskus sattuu. Toivon vaan että piski ei yhdistä treeni - ja kisa - tilannetta turvattomuuteen, että kuka tahansa voi rynnistää päälle milloin tahansa.

Höllään nyt muutenkin vähän hattua tokon kanssa, en tiedä mennäänkö toukokuussa kuin yhteen kokeeseen. Treenaamisen kun pitäisi ennen kaikkea olla kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti