5. huhtikuuta 2012

melkein kevätNäin ensi alkuun superkiitos Viiville (halmikoirat.blogspot.com)  hienosta uudesta ulkoasusta!!
Muutama kuva viime viikonlopun kantohangilta ja sitä normaalia treeniraporttia vähän ylös sitten..

Viime viikolla otettiin loppuviikosta vielä parit treenit. Kaikki koulun pihalla, ainoa sula paikka lähitienoilla.
Perjantain treenit; otettiin heti alkuun luoksetulo niin kisamaisena kuin vain mahdollista. Luoksetulo oli ihan superhieno, loppuperuasento oli ihan minimaalisen vino, korjasin pienellä käsiavulla. Vapautus, kehut ja superpalkkana denta stixiä. Samalla reenailtiin vielä stoppaamisen nopeutta, pyysin piskiä kiertämään kartion ja stoppasin siitä. Hidas...... Lisäksi lyhyt paikkaistuminen.
Sunnuntaina sitten yksinkertaisesti vaan muutamia perusasentoja, eripituisia seuraamispätkiä - joissa kontakti oli ensin huono mutta parani, paikka oli ok - ja niiden lisäksi kaukoja 2x, nyt vaihdot ihan putkeen, ei välivapautusta palkalle. Vähän alkuennakointia, muuten pelasivat hyvin.

Tällä viikolla tiistaina jälleen kisatreeniä, jäävät, molemmista palkkaa. Ensin seisomaanjäävä ja sitten maahanjäävä. Molemmat aivan tajuttoman hienoja, seisomisessa tosin annoin vasemmalla jalalla omituisen avun. Koira pysähtyi kuin seinään ja maahan tippui välittömästi. Mieletöntä!!!! Ja tosiaan voin varmalta pohjalta sanoa, sillä videoin nämäkin treenit. Happy.
Eilen seuraamisen käännöksiä, muutama täykkäri ja oikealle käännös, ja eritoten hinkattiin vasemmalle kääntymistä. Enimmäkseen paikallaan kääntymistä, myös pienillä kaarilla. Vasemmalle kääntymiset oli tajuttomia! En tiedä onko mun koira vaihdettu vai mitä... se käytti niin taitavasti takapäätä, korjasi heti väljentyneen peruasennon ja kaikkea hienoa. Mahtavaa!
Sitten vähän yleistä kontaktia ja kapulointeja vähän liikaakin, mutta eipä into laantunut.

Yritän nyt tulevina päivinä saada tänne bloginkin puolelle jotain videomateriaalia pikkusepon treeneistä. Ja meistä saa treeniseuraa, sitä me tarvitaan, ja muutenkin apuja treeneihin kun pitäisi noita kisatreenejä saada paljon.
Sain paikan toukokuun viidennen päivän kokeesta, superjännää. En muuta jännitä kuin sitä kehääntulotarkastusta, loput onkin kiinni siitä. Okei, se viimeisimmän kokeen Nemon kehääntulotarkastuksen raivari oli varmasti vaan jokin randomi. Itselleni nyt vaan paljon henkistä valmentautumista, eiköhän tää tästä!
Ja aiheesta toiseen, huhtikuu jee! Tuli varmaan sekavin teksti aikoihin. Lukijat voisivat kertoa, onko kuvat  parempia isompina kuten tässä postauksessa, vai pienempinä?

2 kommenttia:

  1. Harmi kun asutte niin kaukana, me kaivattais kans treeniseuraa. :D Mutta siis, mä ainakin tykkään kuvista isoina (ei varmaan huomaa meidän blogista...)!

    VastaaPoista
  2. julia: oon ehkä tulossa sinne suomeen päin seuraavana viikonloppuna :---D joo kyllä mä ne isoiksi jätän kivempia näin!

    VastaaPoista