10. marraskuuta 2011

olen onnellinen, mitä sä luulit

Kiire. Miksi joka vuosi marraskuussa aika tuntuu loppuvan kesken? Sitä ei ole sitten millään. Koulupäivät ovat ylipitkiä, on kurssitöitä, koeviikko alkaa pian. Ja päivät ovat niin masentavan pimeitä. Kaipailisin taas niitä kuuluisia lisätunteja vuorokauteen..
Messariinkin enää vajaa kuukausi, kiva päästä kehiin ja tapaamaan tuttuja.
Treenattu on jonkun verran. Tiistaina käytiin kaverin kanssa treenaamassa kyrölässä kentällä, oli jo pimeää. Oteltiin vähän seuraamista, tosi normikivaa. Lisäksi liikkeestä maahanmeno, kaukot ja paikkaistuminen. Maahanmeno oli superhieno, vilkaisin olkani yli, koira meni välittömästi maihin. Kaukoissa oli aavistuksen säätöä, ennakoi muutamasti. Otin tällä kertaa kahdet. Paikkaistuminen oli hieno, kiertelin kenttää. Miksi paikalla voi istua, mutta ei maata? Jännää.
Eilen skippasin jälleen ohjatut treenit (sitä on tapahtunut tänä syksynä usein) ja lähdin heti kotiin päästyäni, vähän jälkeen neljän treenailemaan yhteiskoululle. Valoa oli sentään vähän! Ja ihan jäätävän kylmä!
Ihan alkuun pari kolme ruutua, kasvatin jokaisessa etäisyyttä noin metrin. Voi että Nemolla oli taas superhauskaa, singahti ruutuun kuin salama, ahmaisi namit ja juoksi riemuissaan mun luokse. "Noutoja" pari, ihan jees, sylkäisi kapulan harmittavan aikaisin suustaan. Otin sitten vaan vähän nosteluja, ei meinannut suostua. Voe elikko. Kaukoja kahdet, tosi makeet! Lisäksi paikkaistumista, kävelin taas ympäri kenttää. Hieno oli!
Nempan kanssa on vaan niin kiva treenata, en anna tokon suhteen periksi ollenkaan vaikka lojuttaisiin loppuelämä alossa, koska sillä on niin kivaa, samoin  mullakin :)
Lisäksi ollaan lenkkeilty paljon pimeässä, koira on oppinut vihdoin sietämään heijastinliivinsä. Tänään oli mukavaa, kun eläin pisti päänsä kokonaan johonkin hemmetin puskaan ja tuli sieltä esiin tukassaan ja etutassuissaan lähes kymmenen takiaista. Siinä sitten taas neuvoteltiin keskellä tietä saanko irrottaa takiaiset.
Eipä tässä muuta, toinen koira-kuume vain kasvaa. Koeviikkoa ja messaria odotellessa vaan sitten ;)

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! :) ootko menossa messariin lauantaina? jos oot niin siellä nähdään!

    VastaaPoista
  2. jenna: kiitos! joo, lauantaina tuun vähintään aamupäiväksi (illalla täytyy puunata koira sunnuntaiksi), ja mut löytää aamusta luultavasti valkkarikehältä ;) törmäillään siellä sitten!

    VastaaPoista