10. joulukuuta 2012

messariviikonloppuLunta on mukavasti! Pakkanenkin on nyt pysytellyt sopivissa lukemissa :) ollaan lenkkeilty paljon. Kuvat on vissiin viikon vanhoja, voisi huomenna mennä ottamaan uusia. Pesin pupen juuri tänään ja trimmasin sen kuoseihin, on kyllä hienon näköinen vaikka itse sanonkin. 
Nemppa oli eilen hoidossa kaverillani kun itse vietin koko päivän messarissa. Ei ollut mitään ongelmia, karvakamu ei edes huomannut että lähdin ja se oli ollut kuin kotonaan. Superhyvä juttu!Ja tosiaan, Voittaja-näyttelyt olivat ja menivät. Tai siis no joo, Helsinki Winner ja Voittaja, jos nyt käytän ihan oikeita nimiä. Olin kaverin kyydillä liikkeellä. Lauantaina reissussa vierähti lähes kaksitoista tuntia ja eilen samat lukemat. Lauantaina oltiin ilman koiria ja eilen kaverilla oli tollerinsa kehässä. Hän myös esitti lunnikoiran hienosti kolmanneksi ryhmässä, onnea vielä!
Oli kyllä superhyvä viikonloppu, mukava nähdä tuttuja ja silleen. Tsiigailin lähinnä valkoisia kumpanakin päivänä, sitten hengailin tollerikehällä ja juoksin ympäri halleja. Menetin rahanikin melko mukavasti, oli pakko ostaa tuo panta, se on ihan tajuttoman hieno. Messari oli siinäkin mielessä tosi jees, että mun lähes puoli vuotta nukuksissa ollut treeni-into heräili hiljakseen. Villeimpinä hetkinä kehän laidoilla istuskellessa ajattelin jopa, että voisin ilmoittaa Nemon keväällä näyttelyyn. Saas nähdä!

2 kommenttia:

  1. Teille olisi haaste blogissamme :)
    http://sosweetsofi.blogspot.fi/2012/12/haaste.html

    VastaaPoista