14. lokakuuta 2012

no words


Huh, törmäsin tähän muuan foorumilla. Ihailtavaa on myös suomalaisen lehdistön tapa esittää asia. Tässä vielä koirien omistajan kertomus asiasta (mikäli tekstiin on luottamista, eihän sitä koskaan tiedä). Voi saasta, olen niin vihainen, voisin kirjoittaa asiasta aggressiivissävytteisen romaanin mutta taidan kuitenkin jättää väliin. Käsittämätön juttu. Koirien käyttäytymiseen perehtymättömämpikin henkilö näkee videolta, että koirien käyttäytyminen on kaukana uhkaavasta. Kyseisestä jutustahan on noussut kohu koiramaailmassa ja siitä löytyy juttua muualtakin. Epäkoiraihmiset varmasti ajattelevat että mitä muutamasta koirasta vouhkataan kun maailmassa on muutakin vääryyttä - itse koiraihmisenä ymmärrän "vouhkaamisen" täydellisesti. Maailma on vaan välillä sairas paikka.

Muihin juttuihin, tää viikko on mennyt lähinnä lenkkeillessä. Viikkoon on mahtunut pari kuivaakin päivää ja auringonpaistetta, mitä luksusta! Ulkoilutin kameraa tänään. Kuva on kuitenkin vanhempi.
Tänään käytiin treenaamassa ihan illasta - huono idea, jäätävä keli ja kentällä pilkkopimeää. Naksuttelin seuraamisesta, tosi pätevää menoa. Painamista koitin kitkeä kääntymällä vaivihkaa koiraa kohden kun se alkaa painaa. Toimi. Sitten satunnaispalkkailin maahanmenoista, hyviä olivat! Muutamia stoppauksia, pyrin palkkaamaan nopeasta stopista. Pari kertaa mokasi, meni maahan. Uusinta vaan. Lopuksi vielä kaukot, sarjana. Hienot.

Joo ja käytiinhän me torstai-iltana pilkkopimeässä metsässä lenkillä Ainon ja koirien kanssa. Nada jätti Nemon onneksi rauhaan, joten kaikilla piskeillä oli nastaa. Itse perinteitä kunnioittaen kompastuin ja kaaduin sysipimeässä ja sain housuihini mukavan mutakuorrutuksen. Jesjes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti