18. maaliskuuta 2013

hauskanpitoa

Muutama kuva viimeviikkoiselta pitkältä aamulenkiltä jolloin karvakahjolla meni aavistuksen lujaa :--) Tänne kuuluu huippuhyvää, yo-kirjoitukset loppuivat tänään ja stressitaakka keveni ainakin vähäsen jesjes, tätä päivää on ootettu ihan hemmetin kauan!

Yksinoloa ollaan treenailtu pienissä pätkissä, kameraa mulla ei ole nyt ollut, että en tiedä miten koira on ollut. Ei se ole nyt joutunut olemaan kuin korkeintaan tunnin, viimeksi perjantaina oli pidemmän ajan. Naapurisota asian tiimoilta jatkuu, mutta eiköhän tää johonkin suuntaan lähde kehittymään - parempaan tai huonompaan.

Ollaan vaan lenkkeilty paljon. Eilen käytiin Liisan ja Foxin kera järven jäällä ja harmittelin sata kertaa, miksen oo käynyt siellä aiemmin! Mieletön keli. Ja voi Nemo, se meni ihan sekaisin päästessään jäälle. Tyyliin silmät pyörii päässä "wouuuu miten avaraa paljon tilaaa" ja sitten lähti, pikkueläin juoksi ja spurttaili lähes koko lenkin ajan kuin pieni hassunnäköinen formula. Ja mikä oudointa, Nemo yritti haastaa Foxia leikkimään! Pojat ei nimittäin ole koskaan leikkineet keskenään. Selvästi Nemolla meni siis ihan tositosi lujaa. Naurettiin Liisan kanssa katketaksemme sille, se näyttää niin tyhmältä juostessaan tuhatta ja sataa. Pitää yrittää päästä jäälle vielä toisen kerran, jos ottaisi myös sen kameran mukaan.
Olipa pikkukoiralla kivaa, tänään se oli todella väsynyt edelleen. Oli käyttäytynyt hyvin kun kaveri tuli pitämään sille puolenpäivän aikaan seuraa.

Kesää ootellessa. Musta tuntuu että Nemo pitäisi talven mieluummin, se on talvella aina paljon energisempi ja juoksee hullun lailla kaikilla lenkeillä ja muutenkin menee lujaa. Kai sillä on tossa karvassaan kesällä sitten niin kuuma. Itse olen vaan kyllästynyt arktisiin tuuliin ja lisääntyvään lumeen, hei kohta on maaliskuun loppu... noh, ehkä se kesä tulee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti