9. maaliskuuta 2013

hyviä ja huonoja uutisia


Mietin juuri että pitäisikö aloittaa niistä hyvistä vai huonoista uutisista. Noh, huonot vaikka ensin niin ne saa pois alta!
Nemollahan on taannoisina vuosina esiintynyt pienen pientä eroahdistusta. Huutanut ja ollut levoton olleessaan yksin. Rivarissa asuessa tosin naapurit sanoivat, ettei koira jotain satunnaisia mölähdyksiä lukuun ottamatta ollut päivisin pitänyt meteliä, että asia jäi sitten sikseen. 

Kerrostaloon muuttaessa alussahan oli pientä ongelmaa lähinnä äänien kanssa. Jätän Nemolle joka kerta lähtiessäni jotain puuhaa, ja olen olettanut että se ei ole metelöinyt. Typerää sinänsä, mistä tiedän miten asiat oikeasti ovat. Noh, nyt tässä viikon kuluessa joku on valittanut _nimenomaan_ Nemosta, että se huutaa aivan kokoajan. Mikä ei voi pitää täysin paikkaansa - olen ollut suurimman osan tästä vuodesta päivisin kotona, lukulomalla jne. Eilen kaveri toi lainaan kameransa ja jätettiin se tänne päälle siksi aikaa kun lähdettiin pois. Ensimmäiset puoli tuntia pikkueläin järsi tyytyväisenä luuta, sitten kyllästyi. Kameralta näkyi että se oli melkoisen levoton, ei nukkunut juuri ollenkaan. Satunnaisia haukkumiskohtauksia - ja nimenomaan semmoista haukkua, että tyypillä on paha olla yksin ja ahdistaa.

Eli joo, osittain pitää paikkansa että Nemo on haukkunut. En oikeastaan voisi sanoa, että tuollaisesta haukusta olisi haittaa, varsinkaan päiväsaikaan, mutta haluan tietysti saada senkin kitkettyä pois, en tosiaan halua että tyyppiä ahdistaa täällä yksin ollessaan. Haukkuminen ei tosiaankaan ollut kokoaikaista esim tunnin putkeen huutamista, silloin tällöin mölähdyksiä.
Hauskinta koko asiassa vieläpä se, että meidän rapussa asuu arviolta lähemmäs kymmenen koiraa ja jokainen elukka huutaa täällä, voisin sanoa että harvinaisen äänekäs rappu. Että eipä ole mun koira ainoa, joka metelöi. Lisäksi vielä kummastelin sitä, että ollaan asuttu tässä lähemmäs vuosi kesällä ja kukaan ei ole aiemmin valittanut sitten? Voi tietysti olla että se haukkuminen on alkanut nyt, mutta en oikein uskoisi siihen että puhkeaa yhtäkkiä. Tässä on ollut tosin valituksia ilmassa, joten voi tietysti olla että joku kansalainen ärsyyntyi isännöitsijän yleisestä ilmoituksesta rapun koiranomistajille ja pisti sitten lisää vettä myllyyn.

Kaikki mahdolliset vinkit on tervetulleita, haluan saada asian jonkunlaiseen järjestykseen. Nyt vaan stressaan niin pirusti ensi viikkoa, mulla on keskiviikkona ja perjantaina kirjoitukset, oon siis kuusi tuntia pois himasta, koira joutuu olemaan koko sen ajan yksin, saa nähdä mitä tulee.
Hyvällä tuurilla joku kyylä lukee tämän tekstin sitten täältä, mutta siitä vaan :) voin itse ainakin myöntää, että oma koira on pitänyt jonkun verran meteliä.Hyvinä uutisina tulevat ne, että ollaan lenkkeilty ihan sikana, yksi päivä Sports Trackerin mukaan päälle 10 kilometriä. Sain Nemosta ihan huippuja kuvia, lisäilen niitä joskus myöhemmin.
Lisäksi hyvä juttu on se, että ollaan tällä viikolla treenattu tokoa ainakin kolmesti sisällä! Pikkumies on ollut aivan kikseissä treenatessa ja ei ole pysynyt nahoissaan.
Kaikista paras juttu on kuitenkin se, että käytiin tänään aamulla Malmin Apexissa silmätarkissa ja Nemon silmissä kaikki ok! Ei kaihista tietoakaan. Nyt ei tartte sitä ainakaan miettiä ja voi olla rauhallisin mielin, harrastaa ynnä muuta. Jotain hyvääkin onneksi. 

Tänään vietetään laiskottelupäivä lenkkienkin suhteen, allekirjoittanut (yrittää) lukee ylioppilaskirjoituksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti