16. kesäkuuta 2013

life won't wait for you

Olen unohtanut koko blogin olemassaolon! Miten tässä näin pääsi käymään? Hupsista. Kevät oli aika hektistä aikaa ylppärien jälkeen pääsykoelukemisineen, ylioppilasjuhlineen - tällä hetkellä työt vievät suurimman osan ajasta.

Onhan tässä taas tapahtunut vaikka mitä. Nemo pääsi ylimääräisistä karvoistaan eroon huhtikuun lopulla. Kuvissa näyttää aika radikaalille, nyt karvan kasvu on jo tosi kivalla mallilla. Ensi viikolla hoidan joku päivä turkkiprojektin ja otan uudet fotot joista näkee vähän missä mennään :) koira on ollut huomattavasti onnellisempi ilman turhia jalkavilloja. Enkä voi kiistää sitäkään, ettenkö itse olisi päässyt helpommalla turkinhoidon kanssa...




Ylin kuva on vähän ennen turkin leikkaamista, alimmat kuvat samalta päivältä, huhtikuun lopun tienoilta. Oli se aika veikeän näköinen lähes nakuilla jaloilla ja täydellä leijonanharjalla!

Minusta tuntuu, että olen menettänyt tämän blogihiljaisuuden myötä viimeisimmätkin lukijani, saa nähdä.. hiljaisuus johtuu ennen kaikkea loogisesti siitä, että tämähän oli treeniblogi. Ja aktiiviset treenaamiset ovat jääneet aikoja sitten pois päiväjärjestyksestä. Joten blogikin hiljeni. Valitettavasti. Eikä koiralle löydy enää niin paljon aikaa kuin haluaisin. Tästä tunnen huonoa omatuntoa päivittäin, yh.

Kameraa ja koiraakaan en ole valitettavasti ulkoiluttanut yhtäaikaa, mutta tässä muutama laadukas kännykkäräpsy. Kesäkuvia vovvesta on saatava, joten asia on korjattava mahdollisimman pian :D




Vielä tämä pakollinen lakki- ja koiraposeeraus! Oikein hyvää kesänjatkoa vaan kaikille mahdollisille lukijoille :)

1 kommentti: