9. tammikuuta 2013

vuoden ensimmäinenBlogin ulkoasu sai vihdoin vähän vaihtelua, hienosta otsikkokuvasta suurkiitos Rebeccalle!

Sain koiran pestyä ja trimmattua vihdoin viikonloppuna, pään kanssa oli taas vähän teknisiä ongelmia mutta lopputulos on kutakuinkin siedettävä.
Ollaan vaan tehty hyviä lenkkejä - Nemo on superinnoissaan kun on päässyt purkamaan energiaansa kunnolla ja riehuu ulkona kuin mielipuoli. Pientä kurittomuutta on myös ollut ilmassa, mutta eiköhän se siitä. 

Tunnarin treenailu ollaan aloitettu puolisentoista viikkoa sitten, ihan alkutekijöissään. Nemon on hirveän vaikea tajuta haistelemisen idea, se niin mielellään nakkelisi kapulaa villisti ympäriinsä ja raaputtaisi sitä ja toisi sen mulle ja niin edespäin. Ollaan siis lähinnä treenattu oikeaa mielentilaa. Eilen tehtiin sisällä myös yksinkertaista treeniä, kerrattiin vaan istumisia, seisomisia, maahanmenoja ja niiden nopeutta. Vapautuskäskyn odottaminen on vähän päässyt unohtumaan, hupsista.

Nyt Nemo koisii onnellisena silmät tiukasti ummessa kerällä sängyllä, taidankin ottaa mallia pikkueläimestä kun tämä teksti ei oikein kulje sujuvasti, kirjoittaminen takkuaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti