19. helmikuuta 2012

missä treenaaminen

Joo, minne treenaaminen on jäänyt? Kaksi viikkoa on hujahtanut hetkessä ohitse, sen pahemmin treenaamatta. Tämä viikko oli kiireinen wanhojen tanssien takia, jotka nyt ovat kunnialla ohitse ;) ja nähtävästi mun hemmetinmoinen stressi purkautui luultavasti influenssan muodossa, alkoi perjantaina pienellä varoittelulla ja tänään kuume on hiponut aika taivaallisia lukemia. Tunnolliset opiskelijathan sairastaa lomalla..

Nemolle kuuluu normihyvää, harmitttaa vaan että en pääse lenkkeilemään sen kanssa kunnolla tämän sairastelun takia. Tyyppi ei ole osoittanut kamalasti aktiviteettienkään pulaa, ihan hyvä että se sopeutuu (yleensä) näin hyvin. Olisi aloitettava pienet treenit olon kohentuessa - jos aiotaan tähdätä maaliskuun alun möllitokoon, vaikka sitten nakkiluokkaan. Voisi tehdä ihan minimaalisen katsauksen liikkeisiin, sitä perussettiä...

Luoksepäästävyys: ei olla treenattu aikoihin. Vieraita ihmisiä, plus kehääntulotarkastusta. Ketutuksen poistamista....
Paikallamakuu: ei olla treenattu! Sen sijasta istumista on tahkottu, alkaa olemaan supervarmaa. Eikä paineista Nemppaa ollenkaan.
Seuraamiset: edistää, poikittaa satunnaisesti. Kontakti hyvä, jaksaa pitkää pätkää. Käännökset vaativat treeniä, samoin pysähdykset.
Liikkeestä maahanmeno: hyvältä näyttää, valmistelukäsky ehkä auttanut?
Liikkeestä seisominen: hmm, oikean mielentilan hakeminen ennen liikettä täytyy muistaa. Valmistelukäskyllä ei vielä kovin tehoa?
Luoksetulo: loppuperusasento on alkanut suoristua! Muuten superhyvä.
Hyppy: oikein hieno, ei ongelmia enää.

Yleistä
-> koiran oikeanlaisen vireystilan hakeminen
-> hallinnassa pysyminen liikkeiden välissä, käskyn alla kenties?
-> satunnaisesti palkatut treenit
-> kisatreenit
-> ryhmätreenit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti