nemo

Sempre Libera Take It Easy "Nemo"


Jitterbop Shut Up x Sempre Libera Or Nothing
bichon frisé, uros
syntynyt 3.3.2008
silmät ja polvet terveet
n. 6,5kg ja 30cm

Maailman hienoin ensimmäinen koira. Pehmeä, mutta silti niin kova karvapallo. Oli joskus arkakin, mutta ei enää. On hirveän tarkka turkistaan, vihaa jos siihen tarttuu jotain. Silti sen ei olisi koskaan pitänyt syntyä turkkirodun edustajaksi, inhoaa turkin laittamista ja rakastaa kuraa. Rakastaa ruokaa, rapsutuksia, tyttökoiria ja pitkiä lenkkejä. Omistaa kovan äänen ja on nykyään aika hanakka käyttämään sitä, varsinkin treenitilanteessa ja tuttuja tavatessa.
Tuijottelee vieraita ihmisiä silmiin ja hurmaa kaikki, valitettavasti ulkonäkö pettää, sillä ei pidä ihan kaikista. Sopeutuu hienosti uusiin tilanteisiin. Iltaisin valtaa puolet sängystä pienestä koostaan huolimatta. Ikuinen pentu, tuskin koskaan kasvaa aikuiseksi; kouristelee päivittäin useamman ad/hd-kohtauksen parissa. Rakastaa kaikenlaisia kulkuneuvoja ja matkustamista.
Treenaa aktiivisesti tokoa, jossa on kisannutkin kirjavien tuloksien kera. On aivan huippuharrastuskoira. Alku oli kankeaa, yhteistä säveltä ei meinannut löytyä millään. Nykyään rakastaa treenaamista, tekee töitä täydellä teholla. Kärsii ikuisesta paikkamakuuällötyksestä, saa nähdä pääseekö koskaan yli. Agilityä on treenannut alkeiden ja jatkoalkeiden verran. Näyttelyissä pyörii pari kertaa vuodessa, ilman sen suurempaa menestystä. Silti vähintään kaunein bichoni koskaan.