28. maaliskuuta 2010

i found myself in wonderland





Kuvat otettu perjantaina, kun aurinko vielä suvaitsi näyttäytyä. Meidän eilinen mätsärireissu meni vähän pilalle, siitä ei nyt puhuta enempää. Tuli ainakin koira pestyä perjantaina, ettei tänään tarvitse pestä :d kaiken kukkuraksi en edes saanut ilmoitettua mätsärin järkkäärille, ettei päästä tulemaan, tuolla kun oli se ennakkoilmo, ja sähköposti lagailee vieläkin. No, kyllä tää tästä..
Ei olla Nemon kanssa tehty pariin päivään mitään järkevää, treenailukin on jäänyt. Tää viikonloppu varsinkin on ollut ihan surkea. Omistajalla vähän pukkaa univelkoja päälle ja olo on käsittämättömän laiska. Nemokin on koisinut vaan suurimman osan päivistä. Tänään ollaan tehty kaksi suhteellisen lyhyttä lenkkiä tuon kivan sään kanssa. Lähdet lenkille, ei sada, parinkymmenen minuutin päästä sataakin kaatamalla, raahaat iloista koiraa perässäsi..
Tänään ajattelin ryhdistäytyä ja reenailla hieman jotain. Yritetään. Mitäs lisättävää tähän vielä olisi, Nemppa pysyy taas ylihienosti vapaana, mutta se tokoilu ei ota sujuakseen. Nämä vaihtelevat: kun tokoilu sujuu, karkaillaan, kun tokoilu ei suju, totellaan hienosti vapaana ollessa.. jänskää.

2 kommenttia:

  1. kiitos kiitos :D Innostuin eilen illalla tekemään uuden ulkkarin kun vanha kyllästytti! Eiköhän tuokin lähde vielä vaihtoon ennen kesää :)

    VastaaPoista